Sloepen Game

Verhuur jij sloepjes of bootjes? En wil jij graag dat je klant een leuk wedstrijdelement heeft zonder dat jij daar arbeid voor hoeft te doen? Gamified Concepts regelt het voor je!

Hoe werkt het?

Jouw klant start een game op zijn smartphone, in iedere sloep hoeft er maar 1 smartphone gebruikt te worden. Vervolgens ziet het spelende team in de app een kaartje van de omgeving met pins op de vaarroute. Zodra ze bij een pin arriveren volgen er opdrachten, vragen en raadsels.
Op deze manier ontstaat er automatisch een wedstrijdelement tussen de verschillende sloepjes. Een interactieve speurtocht met een bijkomend voordeel dat er precies aangegeven kan worden hoe er gevaren moet worden.

Houd de controle

Op plekken waar je niet wil dat er wordt gevaren leg je “bommen” neer die zorgen voor minpunten. Op deze manier voorkom je dat ze verkeerd varen of zichzelf vastvaren.

Jij als organisator kan live zien hoe de teams het doen, waar ze zich bevinden en naderhand is er een duidelijk score overzicht van alle teams.

Tijdsduur: afhankelijk van je wensen
Route: wordt op maat samengesteld
Prijs: 1.500,00

Sloepen Game

Meer games

Escape Tours

Escape Tours

Escape Tours

Escape Tours is een populaire citygame die over de hele wereld te spelen is. Los alle raadsels op, kraak de codes en vind binnen 2 uur de geheime uitgang. Met een Escape Tour ontdek je een stad op een unieke manier.

Mission to Mars

Mission to Mars

Mission to Mars

Welk team is als eerste volleerd astronaut en vertrekt naar Mars? Teams strijden tegen elkaar door diverse missies in de eigen stad of rondom een eigen locatie te voltooien.

E-Chopper Game

E-Chopper Game

Organiseer jij E-chopper uitjes en wil je de tour interessanter maken? De E-chopper Game is geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuilding.

Crazy Christmas Game

Crazy Christmas Game

Crazy Christmas Game

All I want for Christmas is… een kerstborrel om niet te vergeten natuurlijk! Met de Crazy Christmas Game krijg je dat zeker voor elkaar. Dit jaar geen slaapverwekkende pub quiz of het alleen maar bij borrelen houden. Maar samen met alle collega’s lekker gek doen tijdens deze knotsgekke kerstborrel!

Dranksmokkel Game

Dranksmokkel Game

Dranksmokkel Game

Welk team lukt het om de meeste drank te smokkelen? Na het starten van de game zijn er 20 verschillende opdrachten verspreid op de locatie. Door vragen, raadsels en opdrachten goed te beantwoorden komen de deelnemers sneller bij de dranklocaties.

Het Mysterie van…

Het Mysterie van...

Het Mysterie van…

De deelnemers gaan in teamverband in een stad, dorp of op een eigen locatie het mysterie oplossen. Codes kraken, moeilijke raadsels oplossen en cryptische vragen beantwoorden.

CSI Game

CSI Game

CSI Game

Waarom, waarmee en waar is de moord gepleegd? En belangrijker, wie heeft het gedaan? Door alle opdrachten te voltooien en aanwijzingen te ontcijferen komen de deelnemers erachter. Net Cluedo, alleen dan interactief.

Nature Game

Nature Game

Nature Game

Een wandeling door een natuurgebied met de kids wordt nog leuker met een Nature Game. Aan de hand van de app loop je een mooie route door een natuurgebied naar keuze. Terwijl je geniet van de omgeving staan er leuke opdrachten te wachten.

HACKED

HACKED - online teambuildingsgame

HACKED

Het bedrijf is gehackt en jij moet samen met je collega's de hacker te pakken zien te krijgen. Deze online teambuildingsgame is alleen te voltooien als al je collega's goed weten samen te werken en communiceren.

Escape Room @ Home

Escape Room @ Home

Escape Room @ Home

Een Escape Room @ Home speel je op je eigen tablet of smartphone, gewoon vanuit huis, kantoor of op de camping. Je speelt de game in teams van 2-4 personen en je hebt de keuze uit maar liefst 9 thema's.

Sinterklaas Game

Sinterklaas Game

Pakjesavond wordt elk jaar traditioneel door miljoenen Nederlanders gevierd. Om deze avond meer body te geven is de Sinterklaas Game ontwikkeld. Met de game wordt de avond, verlengd, én leuker gemaakt.

Who’s the Millionaire?!

Who's the Millionaire?!

Who’s the Millionaire?!

Who's the Millionaire?! is een online bedrijfsuitjes waarbij fun en teambuilding gecombineerd worden, en ontwikkeld in corona tijd. Door goed teamwork kan de geheime miljonair onder de deelnemers ontmaskerd worden.

Christmas Game

Christmas Game

Christmas Game

Kerst wordt natuurlijk gevierd met vrienden en familie! Met de Christmas Game moeten er samen zoveel mogelijk punten gescoord worden om de beste van het land, stad of regio te worden.

Paas Game

Paas Game

Paas Game

Met Pasen digitale paaseieren zoeken in 100 verschillende stadsparken in Nederland. Dat is wat de Paas Game inhoud. Als alle eieren zijn gevonden ontvangen de kinderen vanzelf het Gouden Ei!

Fun Rally

Fun Rally

Fun Rally

Een rally rijden aan de hand van een roadbook is leuk, maar als dit gecombineerd word met leuke opdrachten via de smartphone is het nog leuker! De Fun Rally is een interactieve rally bomvol opdrachten over de omgeving.

Holiday Game

Holiday Game

Holiday Game

Speciaal voor de lange autorit naar de vakantiebestemming is de Holiday Game ontwikkeld. Elke 10 km openen er automatisch opdrachten en de app is daarnaast 'gevuld' meet een spelletjeskoffer. Op de camping kan er vervolgens verder gespeeld worden.

Online Pubquiz

Online Pubquiz

Online Pubquiz

Met teams tegen elkaar een Pubquiz spelen, maar dan zonder quizmaster. De Online Pubquiz zit vol met vragen die binnen een bepaalde tijd beantwoord moeten worden. Uiteraard heeft de game een live scoreboard.

Dropping

Dropping

Dropping

De klassieke dropping kan perfect gecombineerd worden met een smartphone game. Als men alle teamopdrachten goed uitvoert verdienen ze aanwijzingen om de weg weer terug te vinden. Hierdoor zijn er minder instructeurs ter plaatse nodig.

Cruise Game

Cruise Game

Cruise Game

Als het cruiseschip eenmaal aan wal is, is het tijd om alle culturele hoogtepunten van de havenstad te ontdekken met de Cruise Game. Door het toevoegen van een wedstrijdelement wordt de cruise nog leuker en interactiever.

Welkom Game

Welkom Game

Welkom Game

Ontdek het hele vakantiepark aan de hand van een leuke game. De gasten ontdekken zelfstandig de locatie en voltooien alle opdrachten om vouchers te winnen. De rol van de receptie en receptionisten verandert hierdoor compleet!