Case: TopParken

Omschrijving

Vaak begint de voorpret van een vakantie al weken voor vertrek. TopParken wil deze voorpret graag vergroten en dit verbinden met het verblijf op het vakantiepark. Dit hebben zij gedaan met een op maat gemaakte Welkom Game van Gamified Concepts.

Als de gasten thuis de inloggegevens van de game ontvangen kan de voorpret van de vakantie al beginnen. Aan het begin van de game worden er op een leuke manier vragen gesteld die de kinderen kunnen beantwoorden als ze de website van het vakantiepark goed doorzoeken. Bij een goede score ontvangen ze als beloning bij aankomst een welkomstdrankje.

Zijn ze eenmaal ingecheckt? Dan kan de speurtocht over het hele vakantiepark beginnen! Met de game ontdekken de kids spelenderwijs waar het zwembad is, welke glijbaan het hardste gaat en welke activiteiten op het programma van het animatieteam staan. Daarnaast gaan ze natuurlijk op de foto met de mascotte van het park, ontdekken ze de plek van het winkeltje en eindigt de tocht bij het restaurant waar ze een voucher ontvangen voor een gratis ijsje of kop koffie. Uiteraard krijgt het gezin met de meeste punten van het jaar een weekendje weg cadeau op een park naar keuze.

Hierbij is alles geautomatiseerd waardoor het Front Office en Animatieteam van TopParken geen omkijken meer heeft aan deze eerste activiteit van de bezoekers. Deze Welkom Game is voor elk park op maat gemaakt. Maar het concept kan natuurlijk ook ingezet worden bij hotels, campings, dierentuinen en pretparken.

Case TopParken

Meer cases

TUI-Musement

Case Tui-Musement
TUI-Musement heeft er voor gekozen om de games van Gamified Concepts te verkopen via hun internationale online verkoopkanalen. Hiermee hebben ze één partner voor een citygame in alle Europese steden.