Werken bij

Met enige regelmaat hebben bij gave vacatures binnen ons snel groeiende, dynamische bedrijf. Bekijk ze hieronder en reageer snel als je graag onderdeel wilt zijn van ons jonge, enthousiaste team!


Vacature – Event Management stage

Gamified Concepts ontwikkelt games voor events, het bedrijfsleven en particulieren. Voorbeelden van succesvolle games zijn onder meer de Online Social Games, teambuilding games als HACKED & Who’s the Millioniare?! en natuurlijk de Escape Tours die door heel Europa te spelen zijn.

Wij creëren, verkopen en begeleiden de games. En jij wordt onderdeel van ons team!
Met onze evenementen zorgen wij voor een totaalbeleving: sfeer=beleven=herinneren, dat is waar we de hele dag mee bezig zijn. Heb jij een lachend gezicht, ben je gek op spelletjes, reislustig en ben je een teamplayer? Dan is deze stage je op het lijf geschreven!

Wat ga je doen? 

Je bezoekt steden, in het binnen- of buitenland, om events uit te zetten. Je stelt routes samen door een stad, bedenkt spelonderdelen en je verwerkt alles in ons game-platform. Daarna zorg je dat de game wordt getest zodat deze door het bedrijfsleven of particulieren gespeeld kan worden.
Klanten met vragen over de game kan jij prima verder helpen, en natuurlijk mag je de games ook gratis uitproberen met je vrienden of familie.

Voor wie?

Deze stage is mogelijk voor diverse stageperiodes en aantal uren. De stage sluit goed aan bij HBO-opleidingen op het gebied van Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs, Event management & Facility Management.

Wij vragen

» Enthousiaste teamplayer
» Bij voorkeur in bezit van rijbewijs B 
» Af en toe beschikbaar in het weekend
» Je bent de Engelse taal machtig

Wij bieden

» Stagemogelijkheden in verschillende periodes gedurende het jaar
» Afwisselende werkzaamheden
» Interne opleidingen
» Leren binnen een dynamisch bedrijf, in een jong team, waar een BBQ, vrijdagmiddag borrel, feestavond of spelletjesavond niet ontbreekt
» Een goede stagevergoeding

Locatie

Ons postadres is in Amsterdam, maar je werkadres bevindt zich in de gemeente Apeldoorn. 

Ja ik wil!

Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar erik@gamifiedconcepts.com  Je ontvangt dan binnen een week een inhoudelijke reactie van ons terug.