HACKED

Deze online teambuildingsgame is ontwikkeld in opdracht van SOS Events. Toen de coronacrisis in 2020 losbarstte wilde zij hun klanten een online teambuildingsactiviteit aanbieden waarbij alle collega’s vanuit huis konden deelnemen. Met de game HACKED was dit mogelijk en hebben vele bedrijven ondanks de corona maatregelen hun jaarlijkse teambuildingsessie kunnen houden.  De game wordt nu nog regelmatig ingezet door multinationals die een teambuildingsessies willen organiseren voor collega’s over de hele wereld.

Via onze app en Zoom staan de collega’s met elkaar in contact. Samen ga je opzoek naar de persoon die het bedrijf heeft gehackt. Belangrijke documenten zijn verwijderd, rekeningen worden geplunderd en niemand kan het kantoor meer binnen. Er is iemand die het bedrijf bewust kwaad wil doen, maar wie is het? Een concurrent misschien? Zonder de juiste samenwerking en communicatie kan het probleem niet worden opgelost. Hierdoor is de game niet alleen leuk om te spelen, maar krijg je daarnaast ook nieuwe inzichten in de natuurlijke rolverdeling en teamspirit binnen een groep collega’s. HACKED bleek de perfecte game te zijn om ook in coronatijd een leuk en nuttig ‘uitje’ met collega’s te ondernemen.

HACKED - online teambuildingsgame

Meer games

Escape Tours

Escape Tours

Escape Tours

Escape Tours is een populaire citygame die over de hele wereld te spelen is. Los alle raadsels op, kraak de codes en vind binnen 2 uur de geheime uitgang. Met een Escape Tour ontdek je een stad op een unieke manier.

Escape Room @ Home

Escape Room @ Home

Escape Room @ Home

Een Escape Room @ Home speel je op je eigen tablet of smartphone, gewoon vanuit huis, kantoor of op de camping. Je speelt de game in teams van 2-4 personen en je hebt de keuze uit maar liefst 9 thema's.

Nature Game

Nature Game

Nature Game

Een wandeling door een natuurgebied met de kids wordt nog leuker met een Nature Game. Aan de hand van de app loop je een mooie route door een natuurgebied naar keuze. Terwijl je geniet van de omgeving staan er leuke opdrachten te wachten.

Sinterklaas Game

Sinterklaas Game

Pakjesavond wordt elk jaar traditioneel door miljoenen Nederlanders gevierd. Om deze avond meer body te geven is de Sinterklaas Game ontwikkeld. Met de game wordt de avond, verlengd, én leuker gemaakt.

Who’s the Millionaire?!

Who's the Millionaire?!

Who’s the Millionaire?!

Who's the Millionaire?! is een online bedrijfsuitjes waarbij fun en teambuilding gecombineerd worden, en ontwikkeld in corona tijd. Door goed teamwork kan de geheime miljonair onder de deelnemers ontmaskerd worden.

Christmas Game

Christmas Game

Christmas Game

Kerst wordt natuurlijk gevierd met vrienden en familie! Met de Christmas Game moeten er samen zoveel mogelijk punten gescoord worden om de beste van het land, stad of regio te worden.

Paas Game

Paas Game

Paas Game

Met Pasen digitale paaseieren zoeken in 100 verschillende stadsparken in Nederland. Dat is wat de Paas Game inhoud. Als alle eieren zijn gevonden ontvangen de kinderen vanzelf het Gouden Ei!

Fun Rally

Fun Rally

Fun Rally

Een rally rijden aan de hand van een roadbook is leuk, maar als dit gecombineerd word met leuke opdrachten via de smartphone is het nog leuker! De Fun Rally is een interactieve rally bomvol opdrachten over de omgeving.

Holiday Game

Holiday Game

Holiday Game

Speciaal voor de lange autorit naar de vakantiebestemming is de Holiday Game ontwikkeld. Elke 10 km openen er automatisch opdrachten en de app is daarnaast 'gevuld' meet een spelletjeskoffer. Op de camping kan er vervolgens verder gespeeld worden.

Online Pubquiz

Online Pubquiz

Online Pubquiz

Met teams tegen elkaar een Pubquiz spelen, maar dan zonder quizmaster. De Online Pubquiz zit vol met vragen die binnen een bepaalde tijd beantwoord moeten worden. Uiteraard heeft de game een live scoreboard.

Dropping

Dropping

Dropping

De klassieke dropping kan perfect gecombineerd worden met een smartphone game. Als men alle teamopdrachten goed uitvoert verdienen ze aanwijzingen om de weg weer terug te vinden. Hierdoor zijn er minder instructeurs ter plaatse nodig.

CSI Game

CSI Game

CSI Game

Waarom, waarmee en waar is de moord gepleegd? En belangrijker, wie heeft het gedaan? Door alle opdrachten te voltooien en aanwijzingen te ontcijferen komen de deelnemers erachter. Net Cluedo, alleen dan interactief.

Cruise Game

Cruise Game

Cruise Game

Als het cruiseschip eenmaal aan wal is, is het tijd om alle culturele hoogtepunten van de havenstad te ontdekken met de Cruise Game. Door het toevoegen van een wedstrijdelement wordt de cruise nog leuker en interactiever.

Welkom Game

Welkom Game

Welkom Game

Ontdek het hele vakantiepark aan de hand van een leuke game. De gasten ontdekken zelfstandig de locatie en voltooien alle opdrachten om vouchers te winnen. De rol van de receptie en receptionisten verandert hierdoor compleet!

City Tour

City Tour

City Tour

Verken de stad op een interactieve manier. Met een mooie route, leuke vragen over bezienswaardigheden en grappige (augmented) foto-opdrachten wordt een City Tour nog leuker! En erg handig, start de City Tour wanneer u maar wilt!

Fiets Game

Fiets Game

Fiets Game

Fietsen door een stad, regio of natuurgebied. Door onderweg vragen te stellen en opdrachten uit te voeren wordt een fietstocht leerzamer én leuker! De keuzemogelijkheid voor een tijdsduur van 24 uur, 72 uur of een hele week maakt de game geschikt voor elke soort vakantie.